Ingelas Dinkel och Mysslimjölsbullar

Ingelas Dinkel och Mysslimjölsbullar

250 g Mysslimjöl

250 g Siktat Dinkelmjöl

150 g Havregryn

5 dl Kallt vatten

Olivolja en skvätt

2 tsk salt

25 g Jäst

 

Blanda jäst, olja, vatten och salt

Häll i mjöl och havregryn

Arbeta i maskin 5 min. Jäs kallt över natten.

Värm ugn och plåten i 225 *

Klicka ut degen (som ska vara kladdig) med stor sked till bullar, lägg på bakplåtspapper, dra papperet till den heta plåten o grädda i 15 – 20 min

Låt svalna utan bakduk så blir ytan knaprig.

Goda även dagen efter!

Beställ myssli

Du kan beställa myssli via formuläret här.

Det går också bra att ringa och beställa på 073-907 17 85

In english

Visit our english site at Mueslicomplete.com

(Detta är en länk till vår engelska sajt)